sunnuntai 21. tammikuuta 2018

TOP 3 Turhakkeet

1. Whisbear

Muista kun ravatessani neljän viikon välein Naistenklinikalla törmäsin tähän ihmekarhuun ja sen mainoksiin, jossa luvattiin nallen nukuttavan vauvan kun vauvan. Jotenkin naivisti kuvittelin karhun humisevan ja suhisevan nätisti nimeensä viitaten. Minimies on koko ikänsä rakastanut ja rauhoittunut suhinaan, joten vaikka karhun hankkiminen venyikin vanhemmalle iälle, ajattelin sen silti olevan jokin mystinen ihmeväline, jonka jälkeen ne harvat vaikeatkin hetket sitten vähenisivät ja jonka jälkeen elämä leikkauksen jälkeen olisi helpompaa. Tässä tuli tehtyä ensimmäinen virhe, koska myöhemmin luin, että karhu on nimenomaan kehitetty vastasyntyneiden siirtymistä kohtumaailmasta kohdun ulkopuoliseen elämään eikä isojen vauvojen hulinoiden hillitsemiseen. Lisäksi naivisti kuvittelin minimiehen olevan vähintään yhtä kipeä kuin äitinsä sektion jälkeen ja olevan puolikuntoinen viikkoja (eikä tunteja). Nallekarhun joululahjaksi saadessa minimihellä ikää oli jo lähes 4 kuukautta. Ensi kosketus karhuun oli uteliaisuus. Luultavasti nalle olisi saanut saman reaktion ilman kohinaakin. Ensimmäinen ja sitä seuraavat nukutusyritykset nallen vieressä ovat kuitenkin olleet täysin päinvastaiset. Nalle nimenomaan pitää kohinallaan minimiehen hereillä ja kuten sairaalassa tuli todettua, myös havahduttaa puolinukuksista täysin hereille. Paras oli kuitenkin eilen kun koko päivän ihmettelin Lastenklinikan osastolla ihmettelin ilmastolaitteen jatkuvaa surinaa, joka alkoi aina vain uudestaan. Myöhemmin sairaanhoitaja tarkisteli happisäiliöiden venttiileitä, kunnes tajusi sihinän tulevan minimiehen karhusta, joka oli vahingossa jossain vaiheessa mennyt päälle. Että se siitä nallesta. Nätti se kuitenkin on ja kyllä minimies sillä mielellään leikkii. Luultavasti myös nalle olisi saanut paremman vastaanoton jos se olisi läpiajettu jo heti vastansyntyneenä. Minimiehen oma karhu on pehmeämpi CRYsensor SOFT ja väriltään turkoosi.
2. Paidat

Meillä oli iso paitakokoelma jo edellisessä koossa (62), kuten myös nykyisessä käyttövaatekoossa 68, josta kohta siirrytään jo kokoon 74 eikä päälle ole ehtinyt vielä yksikään oikea paita. Nykyisestä paitalokoelmasta löytyy niin perinteitä collegepaitaa paksumpana ja ohuempana, hupparia, neulepaitoja ja takkeja. Minimies on lämminverinen kaveri ja hikoilee helposti paksun vaatekerroksen kanssa. Yleensä päälle eksyy joku body-sukkahousut-housut virtelmä, joka on todettu käytössä mukavammaksi arkivaateyhdistelmäksi. Nättejä kuitenkin nämä paidatkin ovat vaatekaapissa.

3. Kantoviritykset


Olen muutamaan kertaan paasannutkin näiden kantoviritysten epäkäytännöllisyyttä ja sitä kuinka paljon jälkikasvuni vihaa niitä. Meillä on pari lahjoituksena saatua viritelmää, BabyBjörnin kantoreppu ja The Ergo Baby Carrier. Lisäksi itse raskaana ollessani ostin MacLarenin Burberry kantorepun, koska se sattui olemaan niin kaunis. Kun käytössä näistä ei toiminut mitään ja kaikki puhuivat vain kantoliinojen erinomaisuudessa kätilöt mukaan lukien menin ostamaan käytettynä (onneksi sentään vain käytettynä) Tricot Slenin kantoliinan vaikka kuolasinkin Manducaa uutena, koska ne värit olivat niin kivoja. Kiljuva pariviikkoinen nyytti vihasi liinaa näistä kaikista eniten kantoliinaa. Näistä itsestäni mukavimmalta käyttää on Ergon kantoreppu, jonka käyttö on rajoittunut tasan yhteen käyttökertaan ja yhteen yritykseen. Pakko kai se on vain uskoa, ettei vauvani toistaiseksi tykkää kanniskelusta muussa kuin sylissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti