lauantai 9. joulukuuta 2017

Äiti-ihminen

Nyt se sitten tapahtui. Nimittäin myymälävarkaus. Meillä on menossa kokeilukierros maitopohjaisesta korvikkeesta ja siinä missä vielä eilen näytti hyvältä, tänään on sitten huudettu eilisenkin edestä. Päätin kuitenkin pikaisesti piipahtaa ruokakaupassa lastenvaateshoppailukierroksen jälkeen (koska täytyyhän asiat priorisoida). Minimiehen pinna veteli tällöin viimeisiään. Sijoittelin pikaiset ostokset pitkin vaunuja, koska kädet oli muita (vaate)kasseja täynnä. Kassalla minimies sitten irtisanoi shoppailusopimuksen ja kiljui naama punaisena ja selkä kaaralle. Toisella kädellä sitten ladoin ostoksia vaunuista liukuhihnalle samalla kun toisessa kainalossa pitelin kiljuvaa vauvaa. Ruoat pakkailin paremmin, kun onnistuin penkin löytämään. Samalla löysin myös vaunukoppaan piilotetun ruokakerman.

Moraalinen minäni ei löytöä sulattanut, joten palasin kassalle edelleen kiljuva minimies kainalossani tunnustamaan syntyni. Ohitin tylysti koko pitkän jonon ja totesin myyjälle lyhyesti ja ytimekkäästi varastaneeni kaupasta kyseisen kerman. Myyjä ymmärtäväisesti nyökkäili ja sanoi, ettei se mitään, koska kuulema minulla on muutakin hommaa ja tarjoutui ottamaan kerman ja viemään sen takaisin paikoilleen. Minä siihen sitten vielä lisäämään, että kyllä minä mieluusti sen kerman ostaisin ja maksaisin. Sekin onnistui. Vauva edelleen itkien.


Tänään varmaan sitten joku jonolainen päivittelee someaan ja näitä äiti-ihmisiä, jotka saavat ohitella ja tehdä ihan mitä vain, koska on SE vauva. Näköjään minustakin on nyt sitten tullut sellainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti